Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%125g213kcal25g0g12.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Oregano, kuivattu 1.3g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g38g147kcal10.9g0.2g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana518g873kcal76.6g14.6g55g2g
Valittu annoskoko259g436kcal38.3g7.3g27.5g1g
Annoskoko puolitettuna130g218kcal19.2g3.7g13.8g0.5g
Arvot/100g100g168kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556