Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1252g2129kcal250.5g0g125.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.6g0g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g351g260kcal15.8g45.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g37kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g13g29kcal1.4g4.8g0.4g0g
Oregano, kuivattu 13g38kcal1.4g2.7g1.3g5.4g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g376g1465kcal109g2.3g109g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g8726kcal768.4g145.4g549.8g20.8g
Valittu annoskoko2590g4363kcal384.2g72.7g274.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna1295g2182kcal192.1g36.4g137.5g5.2g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556