Ihana kesäkurpitsavuoka

500g paistijauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 kg kesäkurpitsa
2 reilunkokoista sipulia
140g tomaattipyrettä
1dl vettä
4 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl oreganoa
1 pss (150g) emmental punaleima raastetta

Viipaloi kesäkurpitsa reiluiksi viipaleiksi, paista öljyssä kullanvärisiksi, laita niistä puolet uunivuoan pohjalle ja puolet odottamaan lautaselle.

Ruskista jauheliha ja hienn.

Sipulit ja valkosipulin kynnet.

Lisää pannulle tomaattipyree, vesi ja mausteet, anna hautua n. 10 min., jonka jälkeen voit kaataa seoksen kesäkurpitsojen päälle.

Lado pinnalle loput kesäkurpitsaviipaleet ja reilusti juustoraastetta.

Kypsennä 175 astetta n. 35 min. Anna vetäytyä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Eija62
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%376g639kcal75.1g0g37.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3.8g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0g
Oregano, kuivattu 3.8g12kcal0.4g0.8g0.4g1.6g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g113g440kcal32.7g0.7g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g2618kcal230.2g43.6g165.2g6.2g
Valittu annoskoko777g1309kcal115.1g21.8g82.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna389g655kcal57.6g10.9g41.3g1.6g
Arvot/100g100g169kcal14.8g2.8g10.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136556