Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.3g2.6g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 25g134kcal0.2g0.2g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 188g85kcal1.9g12.2g2.8g1.5g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)10g27kcal0.5g0.6g2.5g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives10g28kcal0.4g0.6g2.8g0g
Lohisäilyke97g97kcal17.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2150g1180kcal52.2g104g58.2g22.2g
Valittu annoskoko1075g590kcal26.1g52g29.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna538g295kcal13.1g26g14.6g5.6g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718