Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa451g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska 188g55kcal1.1g9.9g0.4g3.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 30g161kcal0.3g0.2g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 225g102kcal2.3g14.6g3.4g1.8g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)12g32kcal0.6g0.7g3g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives12g34kcal0.5g0.7g3.4g0g
Lohisäilyke116g116kcal20.9g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g1416kcal62.6g124.4g70g26.6g
Valittu annoskoko1290g708kcal31.3g62.2g35g13.3g
Annoskoko puolitettuna645g354kcal15.7g31.1g17.5g6.7g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718