Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa676g115kcal2.7g16.9g4.1g4.7g
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska 282g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 45g242kcal0.4g0.3g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.7g0.4g1.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 338g153kcal3.4g22g5.1g2.7g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)18g49kcal1g1.1g4.5g0.2g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives18g51kcal0.7g1.1g5g0g
Lohisäilyke175g175kcal31.4g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g2125kcal93.8g187g104.8g39.4g
Valittu annoskoko1935g1062kcal46.9g93.5g52.4g19.7g
Annoskoko puolitettuna968g531kcal23.5g46.8g26.2g9.9g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718