Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Porkkana 320g105kcal2g17.8g0.6g8.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 80g430kcal0.7g0.6g48g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 600g272kcal6g39g9g4.8g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)32g86kcal1.7g1.9g8g0.3g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives32g90kcal1.3g1.9g9g0g
Lohisäilyke310g310kcal55.8g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6872g3772kcal166.6g332g186.2g70.2g
Valittu annoskoko3436g1886kcal83.3g166g93.1g35.1g
Annoskoko puolitettuna1718g943kcal41.7g83g46.6g17.6g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718