Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 10g54kcal0.1g0.1g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 75g34kcal0.8g4.9g1.1g0.6g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)4g11kcal0.2g0.2g1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives4g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Lohisäilyke39g39kcal7g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana860g472kcal21g41.4g23.2g8.8g
Valittu annoskoko430g236kcal10.5g20.7g11.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna215g118kcal5.3g10.4g5.8g2.2g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718