Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 20g107kcal0.2g0.1g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 150g68kcal1.5g9.8g2.3g1.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)8g22kcal0.4g0.5g2g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives8g22kcal0.3g0.5g2.2g0g
Lohisäilyke78g78kcal14g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1718g943kcal41.6g83g46.4g17.6g
Valittu annoskoko859g472kcal20.8g41.5g23.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna430g236kcal10.4g20.8g11.6g4.4g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718