Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g300g445kcal60.8g5.2g19.5g0g
Fetajuusto (Pirkka)150g413kcal24g1.5g34.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)60g18kcal0.6g2.4g0.2g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g2687kcal185.8g113.8g161.8g9.8g
Valittu annoskoko1170g1343kcal92.9g56.9g80.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna585g672kcal46.5g28.5g40.5g2.5g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772