Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g500g741kcal101.4g8.6g32.5g0g
Fetajuusto (Pirkka)250g688kcal40g2.5g57.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)100g30kcal1g4g0.4g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 100g390kcal2.1g2.2g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3900g4478kcal309.6g189.6g269.8g16.4g
Valittu annoskoko1950g2239kcal154.8g94.8g134.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna975g1120kcal77.4g47.4g67.5g4.1g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772