Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g600g889kcal121.6g10.3g38.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)300g825kcal48g3g69g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)120g36kcal1.2g4.8g0.5g0.2g
Smetana, rasvaa n. 40 % 120g468kcal2.6g2.6g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g5373kcal371.6g227.4g323.6g19.6g
Valittu annoskoko2340g2687kcal185.8g113.7g161.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna1170g1343kcal92.9g56.9g80.9g4.9g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772