Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g800g1186kcal162.2g13.8g51.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)400g1100kcal64g4g92g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)160g48kcal1.6g6.4g0.6g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 160g624kcal3.4g3.5g67.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g7164kcal495.4g303.4g431.4g26.2g
Valittu annoskoko3120g3582kcal247.7g151.7g215.7g13.1g
Annoskoko puolitettuna1560g1791kcal123.9g75.9g107.9g6.6g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772