Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g900g1334kcal182.4g15.5g58.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)450g1238kcal72g4.5g103.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)180g54kcal1.8g7.2g0.7g0.4g
Smetana, rasvaa n. 40 % 180g702kcal3.8g4g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g8060kcal557g341.4g485.4g29.6g
Valittu annoskoko3510g4030kcal278.5g170.7g242.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna1755g2015kcal139.3g85.4g121.4g7.4g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772