Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g100g148kcal20.3g1.7g6.5g0g
Fetajuusto (Pirkka)50g138kcal8g0.5g11.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)20g6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 20g78kcal0.4g0.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g896kcal62g37.8g54g3.2g
Valittu annoskoko390g448kcal31g18.9g27g1.6g
Annoskoko puolitettuna195g224kcal15.5g9.5g13.5g0.8g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772