Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g200g297kcal40.5g3.4g13g0g
Fetajuusto (Pirkka)100g275kcal16g1g23g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)40g12kcal0.4g1.6g0.2g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 40g156kcal0.9g0.9g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1791kcal123.8g75.8g108g6.6g
Valittu annoskoko780g896kcal61.9g37.9g54g3.3g
Annoskoko puolitettuna390g448kcal31g19g27g1.7g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772