Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Peruna, keskikokoinen 60g2000g1200kcal30g260g2g18g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g2000g2965kcal405.4g34.4g129.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)1000g2750kcal160g10g230g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 400g1560kcal8.5g8.8g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g17911kcal1238.2g758.4g1078.8g65.6g
Valittu annoskoko7800g8956kcal619.1g379.2g539.4g32.8g
Annoskoko puolitettuna3900g4478kcal309.6g189.6g269.7g16.4g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772