Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 625g219kcal28.9g12.2g1.9g15.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g250g60kcal4.5g7.5g1.3g4.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Mozzarella light75g120kcal15g0.4g6.8g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g250g175kcal5g8.3g13g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2510g1422kcal108.2g60.6g74.6g45g
Valittu annoskoko1255g711kcal54.1g30.3g37.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna628g356kcal27.1g15.2g18.7g11.3g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147