Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 750g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g300g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Mozzarella light90g144kcal18g0.5g8.1g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g300g210kcal6g9.9g15.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g1707kcal129.8g72.6g89.4g54.2g
Valittu annoskoko1506g854kcal64.9g36.3g44.7g27.1g
Annoskoko puolitettuna753g427kcal32.5g18.2g22.4g13.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147