Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 875g307kcal40.4g17.1g2.6g21.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g350g84kcal6.3g10.5g1.8g6.7g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Mozzarella light105g168kcal21g0.5g9.5g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g350g245kcal7g11.6g18.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g1991kcal151.4g84.6g104.2g63.2g
Valittu annoskoko1757g996kcal75.7g42.3g52.1g31.6g
Annoskoko puolitettuna879g498kcal37.9g21.2g26.1g15.8g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147