Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Kanttarelli, tuore, annos 100g400g96kcal7.2g12g2g7.6g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Mozzarella light120g192kcal24g0.6g10.8g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g400g280kcal8g13.2g20.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4016g2276kcal173g96.6g119g72g
Valittu annoskoko2008g1138kcal86.5g48.3g59.5g36g
Annoskoko puolitettuna1004g569kcal43.3g24.2g29.8g18g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147