Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1125g394kcal52g21.9g3.4g28.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g450g108kcal8.1g13.5g2.3g8.6g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Mozzarella light135g216kcal27g0.7g12.2g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g450g315kcal9g14.9g23.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4518g2560kcal194.8g108.6g134g81g
Valittu annoskoko2259g1280kcal97.4g54.3g67g40.5g
Annoskoko puolitettuna1130g640kcal48.7g27.2g33.5g20.3g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147