Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g50g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Mozzarella light15g24kcal3g0.1g1.4g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g50g35kcal1g1.7g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g284kcal21.6g12.2g15g9g
Valittu annoskoko251g142kcal10.8g6.1g7.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna126g71kcal5.4g3.1g3.8g2.3g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147