Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1250g438kcal57.8g24.4g3.8g31.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g500g120kcal9g15g2.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Mozzarella light150g240kcal30g0.8g13.5g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g500g350kcal10g16.5g26g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5020g2845kcal216.4g120.8g149g90.2g
Valittu annoskoko2510g1423kcal108.2g60.4g74.5g45.1g
Annoskoko puolitettuna1255g711kcal54.1g30.2g37.3g22.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147