Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g100g24kcal1.8g3g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Mozzarella light30g48kcal6g0.2g2.7g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g100g70kcal2g3.3g5.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g569kcal43.4g24.2g29.8g18.2g
Valittu annoskoko502g285kcal21.7g12.1g14.9g9.1g
Annoskoko puolitettuna251g142kcal10.9g6.1g7.5g4.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147