Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g150g36kcal2.7g4.5g0.8g2.9g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.5g0g
Mozzarella light45g72kcal9g0.2g4.1g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g150g105kcal3g5g7.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g854kcal64.8g36.2g44.6g27.2g
Valittu annoskoko753g427kcal32.4g18.1g22.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna377g213kcal16.2g9.1g11.2g6.8g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147