Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Paprika punainen 136g40kcal1.3g6.1g0.5g2.6g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaatti 320g73kcal1.8g11g1g4.5g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Basilika, tuore32g13kcal1g1.6g0.3g1.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g40g155kcal13.2g0g11.4g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl8g70kcal0g0g8g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl26g36kcal1.2g2.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2504g1636kcal119.8g71.6g86.2g43.6g
Valittu annoskoko1252g818kcal59.9g35.8g43.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna626g409kcal30g17.9g21.6g10.9g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152