Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 540g189kcal24.9g10.5g1.6g13.5g
Paprika punainen 204g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaatti 480g109kcal2.7g16.6g1.4g6.7g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.8g
Basilika, tuore48g19kcal1.5g2.4g0.4g1.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60g233kcal19.8g0g17g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl12g106kcal0g0g12g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl38g54kcal1.8g3.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3756g2454kcal179.6g107.6g128.4g65.2g
Valittu annoskoko1878g1227kcal89.8g53.8g64.2g32.6g
Annoskoko puolitettuna939g613kcal44.9g26.9g32.1g16.3g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152