Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 630g221kcal29.1g12.3g1.9g15.7g
Paprika punainen 238g70kcal2.2g10.7g1g4.5g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaatti 560g128kcal3.1g19.3g1.7g7.8g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Basilika, tuore56g22kcal1.7g2.8g0.4g2.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g70g272kcal23.1g0g19.9g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl14g123kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1g31.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl45g63kcal2.1g4.1g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4382g2863kcal209.6g125.2g150.6g76.2g
Valittu annoskoko2191g1431kcal104.8g62.6g75.3g38.1g
Annoskoko puolitettuna1096g716kcal52.4g31.3g37.7g19.1g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152