Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.2g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaatti 80g18kcal0.4g2.8g0.2g1.1g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Basilika, tuore8g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g10g39kcal3.3g0g2.8g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl6.4g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g409kcal29.8g18.2g21.2g10.6g
Valittu annoskoko313g205kcal14.9g9.1g10.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna157g102kcal7.5g4.6g5.3g2.7g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152