Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 900g316kcal41.6g17.5g2.7g22.5g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaatti 800g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Basilika, tuore80g32kcal2.5g4g0.6g3.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl20g176kcal0g0g20g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl64g90kcal3g5.9g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6260g4089kcal299.6g179.2g215g108.8g
Valittu annoskoko3130g2045kcal149.8g89.6g107.5g54.4g
Annoskoko puolitettuna1565g1022kcal74.9g44.8g53.8g27.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152