Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 270g95kcal12.5g5.3g0.8g6.7g
Paprika punainen 102g30kcal1g4.6g0.4g1.9g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Tomaatti 240g55kcal1.3g8.3g0.7g3.4g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Basilika, tuore24g10kcal0.7g1.2g0.2g0.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g30g116kcal9.9g0g8.5g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl6g53kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl19g27kcal0.9g1.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1878g1227kcal89.8g54g64.2g32.6g
Valittu annoskoko939g614kcal44.9g27g32.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna470g307kcal22.5g13.5g16.1g8.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152