Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl2387g1838kcal405.8g0g23.9g0g
Sipuli (kuorittu)597g161kcal7.8g28.6g1.2g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 3979g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1194g716kcal17.9g155.2g1.2g10.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g398g111kcal2.4g23.7g0.8g9.9g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl796g1353kcal143.2g11.1g79.6g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g54g475kcal0g0g53.7g0g
Lanttu 597g172kcal6g27.5g1.8g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9653kcal1166.2g492.2g324.4g82.8g
Valittu annoskoko10000g4826kcal583.1g246.1g162.2g41.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2413kcal291.6g123.1g81.1g20.7g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353