Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl300g231kcal51g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl100g170kcal18g1.4g10g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2514g1213kcal146.8g62g41g10.8g
Valittu annoskoko1257g607kcal73.4g31g20.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna629g303kcal36.7g15.5g10.3g2.7g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353