Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl400g308kcal68g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl133g227kcal24g1.9g13.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g9g80kcal0g0g9g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3352g1618kcal195.4g82.6g54.2g14g
Valittu annoskoko1676g809kcal97.7g41.3g27.1g7g
Annoskoko puolitettuna838g405kcal48.9g20.7g13.6g3.5g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353