Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl500g385kcal85g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl167g283kcal30g2.3g16.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g11g100kcal0g0g11.3g0g
Lanttu 125g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4190g2022kcal244.4g103.2g68.4g17.6g
Valittu annoskoko2095g1011kcal122.2g51.6g34.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna1048g506kcal61.1g25.8g17.1g4.4g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353