Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl600g462kcal102g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl200g340kcal36g2.8g20g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g14g119kcal0g0g13.5g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5027g2426kcal293g123.8g81.4g20.8g
Valittu annoskoko2514g1213kcal146.5g61.9g40.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna1257g607kcal73.3g31g20.4g5.2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353