Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl800g616kcal136g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g133g37kcal0.8g7.9g0.3g3.3g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl267g453kcal48g3.7g26.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g18g159kcal0g0g18g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6704g3235kcal390.8g164.8g108.8g27.8g
Valittu annoskoko3352g1618kcal195.4g82.4g54.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna1676g809kcal97.7g41.2g27.2g7g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353