Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl100g77kcal17g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl33g57kcal6g0.5g3.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana838g405kcal49g20.8g13.8g3.6g
Valittu annoskoko419g202kcal24.5g10.4g6.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna210g101kcal12.3g5.2g3.5g0.9g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353