Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1000g770kcal170g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl333g567kcal60g4.7g33.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g23g199kcal0g0g22.5g0g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8380g4045kcal488.6g206.2g135.8g35g
Valittu annoskoko4190g2022kcal244.3g103.1g67.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna2095g1011kcal122.2g51.6g34g8.8g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353