Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl200g154kcal34g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl67g113kcal12g0.9g6.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1676g809kcal97.8g41.2g27.4g7g
Valittu annoskoko838g404kcal48.9g20.6g13.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna419g202kcal24.5g10.3g6.9g1.8g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353