Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit400g84kcal13.2g7.6g0g10g
Kukkakaali, pakaste, Apetit500g85kcal8g11g1g9.5g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g112g314kcal21.3g0g24.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2204g2271kcal87.2g38g197.6g39g
Valittu annoskoko1102g1136kcal43.6g19g98.8g19.5g
Annoskoko puolitettuna551g568kcal21.8g9.5g49.4g9.8g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584