Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit401g84kcal13.2g7.6g0g10g
Kukkakaali, pakaste, Apetit501g85kcal8g11g1g9.5g
Voi 90g654kcal1.1g0.4g73.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g112g314kcal21.3g0g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g2275kcal87.2g38g198g39g
Valittu annoskoko1104g1138kcal43.6g19g99g19.5g
Annoskoko puolitettuna552g569kcal21.8g9.5g49.5g9.8g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584