Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit501g105kcal16.5g9.5g0g12.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit626g106kcal10g13.8g1.3g11.9g
Voi 113g818kcal1.3g0.5g91.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g140g393kcal26.6g0g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g2844kcal108.8g47.6g247.6g48.8g
Valittu annoskoko1380g1422kcal54.4g23.8g123.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna690g711kcal27.2g11.9g61.9g12.2g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584