Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit601g126kcal19.8g11.4g0g15g
Kukkakaali, pakaste, Apetit751g128kcal12g16.5g1.5g14.3g
Voi 135g981kcal1.6g0.5g110g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g168g471kcal32g0.1g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3312g3413kcal130.8g57g297g58.6g
Valittu annoskoko1656g1706kcal65.4g28.5g148.5g29.3g
Annoskoko puolitettuna828g853kcal32.7g14.3g74.3g14.7g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584