Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit701g147kcal23.1g13.3g0g17.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit877g149kcal14g19.3g1.8g16.7g
Voi 158g1145kcal1.9g0.6g128.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g196g550kcal37.3g0.1g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g3981kcal152.6g66.6g346.6g68.4g
Valittu annoskoko1932g1991kcal76.3g33.3g173.3g34.2g
Annoskoko puolitettuna966g995kcal38.2g16.7g86.7g17.1g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584