Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit902g189kcal29.8g17.1g0g22.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1127g192kcal18g24.8g2.3g21.4g
Voi 203g1472kcal2.4g0.8g164.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g253g707kcal48g0.1g55.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g5119kcal196.4g85.6g445.4g87.8g
Valittu annoskoko2484g2559kcal98.2g42.8g222.7g43.9g
Annoskoko puolitettuna1242g1280kcal49.1g21.4g111.4g22g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584