Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit100g21kcal3.3g1.9g0g2.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit125g21kcal2g2.8g0.3g2.4g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g569kcal21.8g9.6g49.6g9.8g
Valittu annoskoko276g284kcal10.9g4.8g24.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna138g142kcal5.5g2.4g12.4g2.5g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584