Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit1002g210kcal33.1g19g0g25g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1252g213kcal20g27.5g2.5g23.8g
Voi 225g1635kcal2.7g0.9g183.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g281g785kcal53.3g0.1g61.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g5688kcal218.2g95g495g97.6g
Valittu annoskoko2760g2844kcal109.1g47.5g247.5g48.8g
Annoskoko puolitettuna1380g1422kcal54.6g23.8g123.8g24.4g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584