Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit200g42kcal6.6g3.8g0g5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit251g43kcal4g5.5g0.5g4.8g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g56g157kcal10.7g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g1138kcal43.6g19g99g19.6g
Valittu annoskoko552g569kcal21.8g9.5g49.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna276g284kcal10.9g4.8g24.8g4.9g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584